Elevii din Timişoara sunt aşteptaţi la ore, de miercuri. Şcolile își pot...

Elevii din Timişoara sunt aşteptaţi la ore, de miercuri. Şcolile își pot desfășura activitatea fără probleme, conform city-managerului Robert Kristof

0
DISTRIBUIȚI

Şcoala poate începe fără probleme în Timişoara, de miercuri. Este asigurarea dată astăzi de city-managerul capitalei Banatului, Robert Kristof, în cadrul şedinţei comandamentului de iarnă de la Prefectura Timiş. Amintim că vacanţa de iarnă trebuia să se încheie astăzi, însă reluarea cursurilor a fost amânată pentru miercuri, din cauza condiţiilor meteo, dar şi a problemelor de la sistemul de încălzire din şcoli.

„Se poate începe şcoala de miercuri. Am verificat cu aparatul primăriei unităţile de învăţământ şcolar. Acestea primesc agent termic, nu există probleme cu furnizarea agentului termic. Au existat situaţii punctuale în care a îngheţat o ţeavă, însă acestea au fost remediate rapid şi şcoala ar trebui să înceapă miercuri în condiţii bune.


Menţiunea ar fi că nici duminică, atunci când s-a luat această decizie nu au existat probleme la toate unităţile de învăţământ, ci doar la unele au existat probleme punctuale. Trebuia luată această decizie, numai că nu dorim să se creadă că situaţia este una critică şi că au existat probleme în toate unităţile de învăţământ. Ar fi fost greu şi pentru inspectorat să centralizeze unde sunt probleme şi unde să se dea liber, iar mai apoi ar fi existat probleme şi la recuperarea orelor, astfel că s-a luat o decizie unitară pentru tot judeţul Timiş”, a declarat Robert Kristof.

Detalii legate de problemele de la şcolile din judeţ puteţi citi aici şi despre decizia Inspectoratului Şcolar Judeţean puteţi citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.