Eveniment cu ştaif la Timişoara: proiecţia de gală şi lansarea DVD-ului „Pro...

Eveniment cu ştaif la Timişoara: proiecţia de gală şi lansarea DVD-ului „Pro Musica – Live in Prison”

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Pro Musica lansează DVD-ul Live in Prison

La împlinirea a 44 de ani de la susţinerea primului concert, legendara formaţie Pro Musica va lansa un material mult aşteptat de melomanii din întreaga ţară: DVD-ul „Pro Musica – Live in Prison“.

„Luni 16 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Multifuncţională a CJT Timiş, va avea loc proiecţia de gală a filmului «PRO Musica – Live in Prison» şi lansarea dvd-ului cu acelaşi nume. Este Povestea Proiectului/Concertului PRO Musica din 7 mai 2015 de la Penitenciarul Timişoara, primul concert rock în aer liber, (cu utilizarea logisticii aferente) organizat vreodată într-un penitenciar din România“, a anunţat Ilie Stepan, liderul trupei Pro Musica.

La sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, formaţia Pro Musica a susţinut un concert extraordinar în cadrul manifestărilor care au marcat trecerea a 27 de ani de la Revoluţia din 1989 în Piaţa Victoriei.

În luna mai a anului 2015, curtea interioară a Penitenciarului Popa Șapcă s-a transformat, preț de câteva ore, într-o sală de spectacole.


„Consecvenți filosofiei pe care am adoptat-o în urmă cu ani buni, conform căreia, să le oferim celor de aici programe variate, ne regăsim acum la un alt eveniment minunat. Momentul de astăzi este și un fel de recompensă pentru câteva sute de deținuți care vor asista la concert alături de familie”, a declarat înaintea recitalului, Ioan Băla, directorul Peniteniciarului Popa Șapcă din Timișoara. „Concertul a avut loc cu toată logistica aferentă unei manifestări de acest gen: scenă mare de concert, instalaţie profesională de sunet şi lumini, ecrane pentru proiecţii etc, şi bineînţeles cu participarea integrală a întregului team PRO Musica (cântăreţi, echipa tehnică şi ceilalţi realizatori). A fost primul concert de o asemenea complexitate susţinut vreodată într-un penitenciar din România. Logo-ul acestei manifestări a fost «Şi între ziduri sunt inimi!»”, a spus Ilie Stepan.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.