EXCLUSIV Nicolae Robu, criză de nervi împotriva a doi foști președinți ai...

EXCLUSIV Nicolae Robu, criză de nervi împotriva a doi foști președinți ai PNL Timiș: „GATA CU SILENZIO STAMPA!”. Vezi de ce a fost invitat să jure pe Biblie

4
DISTRIBUIȚI

Ceartă la cuţite între Nicolae Robu, preşedinte demisionar al PNL Timiş, şi doi foşti preşedinţi ai formaţiunii, Viorel Coifan şi Ovidiu Drăgănescu, pe tema celor doi consilieri care au votat pentru alegerea lui Călin Dobra în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Conflictul s-a consumat în cadrul unei discuţii pe un grup de Facebook al PNL Timiş.

Viorel Coifan şi-a exprimat speranţa că celor doi consilieri care au votat împotriva ordinului de la partid li se va retrage sprijinul politic. „Rămâne însă un subiect de reflecţie modalitatea de selectare a aspiranţilor la poziţia de consilier. Am greşit la locale, dar nu vom mai greşi în viitor”, a scris Coifan. La rândul său, Ovidiu Drăgănescu a atenţionat că „lista votată în BPJ a fost schimbată aproape total de câteva persoane. După o grilă necunoscută şi afinităţi personale ale celor care au condus filiala. Este aşa mult Alzheimer în PNL Timiş? Votul meu într-un BPJ de 160 de persoane care a contat 25% înseamnă mai puțin de o miime din configurația finală a listei consilierilor județeni”, a scris Coifan.

Văzând că deciziile sale din trecut sunt criticate, Nicolae Robu a avut o replică acidă „GATA CU SILENZIO STAMPA! Domnilor Coifan şi Drăgănescu, chiar credeţi că VOI sunteţi în măsură să daţi lecţii de cum trebuia/trebuie să se facă politică în PNL Timiş?! Vooi?! O să postez – apropo de memorie!- cum se prezintă în cifre, nu în demagogii, „epoca de aur” Coifan+Drăgănescu a PNL Timiş (asa, ca preambul: Preşedintele Pnl Timis Viorel Coifan s-a clasat în acele vremuri „de glorie” ( :))) ) pe locul 4, în cursa pt functia de Primar al Timişoarei, cu 6.01 % din voturi! Da, oameni buni, 6% si locul 4 şi acest personaj imi dă toată ziua lecţii mie, care am obţinut în 2012 49.76% şi în 2016 52.96%, castigând de fiecare dată competiţia!”, le-a răspuns acesta celor doi.

Viorel Coifan a avut un răspuns elaborat, care a început însă în stilul lui Titu Bojin: „Dragă Lae, păcat că nu ai înțeles ce am postat eu.


Nu am avut nicio dată intenția să-ți dau lecții ție care ai performat și performezi ca primar. Te cunosc de mult și m-am bucurat sincer când te-ai înscris în PNL. Că te-ai schimbat între timp, asta este altă poveste. (…) Cât despre reproșurile pe care mi le aduci, etichetându-mă ca fiind un personaj, nu pot decât să ridic din umeri. Când un membru de partid din 1990 solicită o analiză, el nu dă lecții. Ci își exercită un drept statutar. Trist este că ți-ai îndepărtat niște oameni care chiar ți-au vrut binele. Îi amintesc doar pe câțiva Alin Nica, Mitică Dinulescu și Ciprian Jichici. Eu nu sunt demagog și stau bine cu nervii. Așa că mâine la partid, jurând cu mâna pe Biblie, putem sta de vorbă pe îndelete. Și apropos, te asigur că fiind consecvent cu mine însumi nu voi candida la nicio funcție la alegerile interne de partid. Iar în încheiere o remarcă „Îmi este prieten Platon, dar mai prieten îmi este adevărul”.

Ovidiu Drăgănescu nu a fost însă la fel de cumpătat comentând că „eu chiar pot da lecţii, oricâte. În legătură cu PNL-ul şi nu numai. Pentru cine vrea să asculte sau să înveţe. Dar cred că e sub nivelul minimal de decenţă să discut astfel. Iar până acum eu am avut un discurs moderat. Nu vreau să îl schimb, dar dacă se doreşte o să răspund”.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.