EXCLUSIV Vărul lui Zaher Iskandarani susține că trebuia să fie asasinat în...

EXCLUSIV Vărul lui Zaher Iskandarani susține că trebuia să fie asasinat în noaptea de Revelion. Vezi cine sunt bărbații surprinși de camerele de supraveghere FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Răzbunarea – aceasta este principala pistă care este urmărită de anchetatori în cazul lui Faadi Jamil, văr de gradul al doilea al lui Zaher Iskandarani, care aseară a fost ținta unui atac armat la o sală de sport de pe Calea Tornotalului.

„Când am auzit prima pocnitură nici nu mi-am dat seama ce se întâmplă. S-au mai tras două focuri de armă care au lovit în portiera mașinii. A vrut să tragă în cap când a tras în geamul din față, dar din cauza foliei și a întunericului nu cred că a văzut bine. Am avut noroc. Erau una sau două persoane. Cel care a tras era pe jos. În apropiere este o alee întunecată. Am spus și anchetatorilor că singurii pe care îi bănuiesc sunt Zaher Iskandarani și fiul lui, Rami. Am cu aceștia procese”, a spus Faadi Jamil pentru PRESSALERT.ro.

Rănit de unul dintre gloanțe la mână, sirianul susține că totul a fost un plan bine pregătit și că și-a dat seama după atac că asasinarea sa era pregătită de fapt încă din noaptea de Revelion. „Chiar ieri dimineață a venit cel care se ocupă cu camerele de supraveghere din blocul unde stau, pentru că nu mai mergeau. Când ne-am uitat pe înregistrare, am văzut că au fost tăiate cablurile. Au venit doi indivizi în noaptea de Revelion, pe la 23.15, se vede clar că sunt străini și pe imagini se vede cum taie cablurile de la toate camerele de supraveghere. Norocul meu a fost că am ajuns acasă după ora 22.00 și nu am mai ieșit”, a povestit sirianul.

Faadi Jamil locuiește într-un imobil de pe bulevardul Republicii, chiar în apartamentul unde în anii ’90 a avut loc o crimă teribilă, un sirian fiind decapitat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd figurile a doi bărbați, iar unul dintre ei pare să poarte o barbă falsă. Imaginile sunt extrem de clare și se poate vedea că aceștia au venit cu o lanternă și că s-au uitat la cutiile poștale, pentru a se asigura că acolo locuiește persoana pe care o caută.


Poliția a intrat în posesia imaginilor și se fac cercetări pentru identificarea suspecților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.