Familia timișorenilor de la Implant pentru Refuz se măreşte: „Ne bucurăm enorm...

Familia timișorenilor de la Implant pentru Refuz se măreşte: „Ne bucurăm enorm că se naște un nou fan, dar suntem și nerăbdători să vă revedem“

0
DISTRIBUIȚI
Familia celor de la Implant Pentru Refuz se măreşte

Membrii trupei timişorene Implant Pentru Refuz au amânat două concerte incluse în turneul naţional de lansare a albumului Acustic (Live@Unirii5), din cauza faptului că basistul trupei Czifrak „Pista” Ştefan va deveni din nou tată.

„Întodeauna am prețuit sprijinul vostru. Fie ca el se manifestă prin aplauze, prezența la concerte sau printr-o vorbă bună și o strângere de mână, mereu am simțit că facem parte dintr-o familie. Avem nevoie să ne susțineți în continuare cu răbdarea voastră și vrem să vă bucurați împreună cu noi.


Nu vom putea fi alături de voi în weekendul acesta pentru că basistul nostru, Pista își va cunoaște în această perioadă noua lui fiică, Agatha. Noi ne bucurăm enorm că se naște un nou fan, dar suntem și nerăbdători să vă revedem. De aceea, IPR va reprograma cântările de la Constanța și Râmnicu Vâlcea. Vom anunța curând data lansării albumului Acustic (Live@Unirii5) la Club 13 şi Aby Stage Bar. Vă mulțumim pentru înțelegere și entuziasm“, au transmis muzicienii.

Implant pentru Refuz a lansat la sfârşitul anului trecut mult – aşteptatul album „Acustic (Live @ Unirii5) “ cu o sesiune de autografe care s-a desfăşurat la Viniloteca şi cu un concert desfăşurat în clubul Daos. Formaţia care a avut parte de o serie de concerte în vara anului trecut, inclusiv un recital în cadrul celebrului festival Exit din Novi Sad a înregistrat acest disc în cadrul concertului pe care muzicienii l-au susţinut la începutul lunii octombrie 2015, în cadrul seriei de evenimente derulate în cadrul expoziţiei Atoms Vectors Pixels Ghosts, semnată The Designers Republic, care s-a desfăşurat în curtea interioară a cafenelei D’arc, în spaţiul numit Piaţa Unirii Cinci. Turneul de lansare a acestui disc cuprinde un concept în care concertele sunt compuse din două părți, jumătate din piese sunt interpretate acustic, iar cealaltă jumătate electric.

Foto: Cristian Vaduva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.