Focuri de armă la Timișoara: sirian apropiat al lui Zaher Iskandarani, vizat...

Focuri de armă la Timișoara: sirian apropiat al lui Zaher Iskandarani, vizat de atac. Vezi ce au descoperit până acum anchetatorii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1691640369">

Focuri de armă în urmă cu puțin timp pe Calea Torontalului din Timișoara. Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost împușcat în timp ce se afla în fața unei săli de fitness.

Până la această oră, nu se știe cine sunt cei care au tras, cert este că bărbatul a fost împușcat de mai multe ori în braț și câteva gloanțe au ajuns și în portiera mașinii victimei. Aceasta a încercat să scape și s-a refugiat într-o benzinărie Aral, de unde a sunat la 112.

Echipaje de la Poliție, Jandarmerie și Ambulanță au sosit imediat la fața locului. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Municipal din Timișoara. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să identifice cine sunt cei care au tras cu arma. Ancheta va fi îngreunată de faptul că nu există martori la incident.

Potrivit unor surse, victima ar fi un apropiat al omului de afaceri Zaher Iskandarani, condamnat pentru contrabandă dar fugit din țară și dat în urmărire internațională.

Vom reveni cu detalii și imagini.

UPDATE Bărbatul care a fost ținta atacului este Fadi Jamil, cetățean arab și nepotul lui Zaher Iskandarani, ieșea dintr-o sală de sport de pe Calea Torontalului și a declarat că, a auzit o plesnitură, inițial nu a știut despre ce e vorba, dar apoi și-a dat seama că se trage spre el. Se pare că a fost nimerit o dată, fiind rănit la mână, iar în mașina sa sunt trei urme de glonț.

Poliția a început deja să facă cercetări, indiciile ducând spre o reglare de conturi sau tentativă de asasinat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.