CS Informatica Timișoara a trecut pe locul 1 după prima etapă din...

CS Informatica Timișoara a trecut pe locul 1 după prima etapă din 2017. Ce schimbări au avut loc în echipa pregătită de Robert Lupu

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană de futsal a trecut pe primul loc în Liga I în urma victoriei de ieri de la Sfântu Gheorghe. Cu o garnitură ușor schimbată în noul an CS Informatica a învins fără probleme localnica Spicom, scor 8-3 (4-0). Brazilienii Savio Valadares și Felipe Oliveira au marcat șapte dintre cele opt reușite ale bănățenilor.

Timișorenii au deschis scorul prin Milos Simic, apoi și-au intrat în rol jucătorii sud-americani. Savio a marcat o dată și Felipe Oliveira de două ori, până la pauză. La reluare gazdele au redus din diferență dintr-un penalty însă tot Informatica avea să fie vioara întâi. Felipe Oliveira a refăcut diferența pentru ca până la final Savio Valadares să mai puncteze de trei ori.


Spicom Sf. Gheorghe a încercat să reducă dimensiunile eșecului cu reușite la 2-6 și 3-8.

În urma victoriei din runda 16 Informatica a trecut pe primul loc, cu un punct mai mult decât United Galați. Moldovenii au remizat în derby-ul de la Deva, cu Autobergamo, grupare care are cu două puncte mai puțin decât timișorenii. Ambele au însă și un meci în minus față de elevii lui Robert Lupu.

Transfer important pe linia porții și încă un brazilian ”pe țeavă”

Iarna nu a trecut fără modificări la gruparea timișoreană de futsal. După plecarea lui Matei, care făcuse declarații năucitoare, CS Informatica s-a despărțit de internaționalii sârbi Rajcevic și Janjic, dar și de portarul Giurcanu. În locul ultimului a fost adus un goalkeeper de mare experiență, campionul național Miguel Molina, de la Tg. Mureș.

”O să ne mai vină un brazilian, Andrezinho… Rajcevic a dorit să plece la o săptămână după ce a venit pentru că a avut o ofertă de la Zagreb. Era cu gândul acolo și evoluțiile sale au fost sub așteptările noastre. Perioada de transferuri nu s-a încheiat. Începem să promovăm jucători tineri. Și de la echipa a II-a și de la U19”, ne-a spus Gabriel Lungu, președintele Informaticii.

Din acest an meciurile din Liga I la futsal vor fi transmise în direct pe internet pe Facebook și YouTube. Informatica va sta în runda următoare și astfel va pierde probabil șefia clasamentului. În jurul datei de 12 februarie gruparea timișoreană primește replica celor de la City’Us Tg. Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.