Incendiu la Timișoara, casă cuprinsă de flăcări. Vezi de la ce a...

Incendiu la Timișoara, casă cuprinsă de flăcări. Vezi de la ce a pornit focul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1553624321">

Panică noaptea trecută pe o stradă din Timișoara. O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar focul risca să se extindă și la celelalte imobile aflate în apropiere.

Totul a pornit de la un reșou electric, lăsat nesupravegheat în baie, pentru a încălzi încăperea. Acesta a făcut un scurtcircuit, iar focul a luat amploare din cauza materialelor combustibile din jur. Flăcările au fost observate de niște vecini care au sunat speriați la 112.

La fața locului au sosit imediat trei echipaje de la Pompieri. Aceștia au închis parțial strada pentru a putea interveni. Intervenția a fost însă una dificilă și din cauza temperaturilor extrem de scăzute de afară. Pompierii au reușit să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă.

Au ars însă circa 200 de metri pătrați, fiind mistuite complet o cameră și acoperișul. Casa era în renovare, așa că proprietarii locuiau într-un alt imobil. Incendiul s-a soldat fără victime, doar cu pagube materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.