Incendiu puternic la București, clubul Bamboo a ars în totalitate: 38 de...

Incendiu puternic la București, clubul Bamboo a ars în totalitate: 38 de persoane la spital, plan roșu de intervenție activat

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă noaptea, în clubul Bamboo din Capitală, acesta arzând în totalitate. 38 de persoane au fost transportate la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum. Una dintre victime, în stare mai gravă, a fost intubată.


27 autospeciale SMURD s-au deplasat la faţa locului.

Clubul a ars în întregime, cea mai mare parte din clădire fiind prăbuşită. După ce mai mulți dintre cei care au ieșit din club au sărit în lac, scafandrii au verificat zona adiacentă clubului, pe lac, nefiind persoane găsite. La faţa locului s-a constituit un punct de triaj al victimelor.

La incident au intervenit peste 20 de autospeciale de stingere, 27 de ambulanţe SMURD, patru autospeciale pentru victime multiple, dispunându-se chemarea pompierilor la serviciu din turele libere. Acţiunile se concentrează pentru limitarea propagăarii incendiului către vecinătăţi, existând posibilitatea ca flăcările să se extindă.

Autoritățile nu exclud posibilitatea ca în clubul care în câteva ore a ars complet să mai fi rămas persoane.

Ultimele informaţii transmise de ISU arătau că şapte persoane au rămas internate în spitale. „Persoana intubată şi ventilată, starea ei evoluează bine, a fost scoasă de pe aparate, este în stare bună, este conştientă”, a declarat Raed Arafat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.