INEDIT ASU Politehnica și Druckeria au depus un memoriu la primărie pentru...

INEDIT ASU Politehnica și Druckeria au depus un memoriu la primărie pentru a denumi o stradă din Timișoara. Ce nume vor să poarte și unde se află aceasta

2
DISTRIBUIȚI

Inițiativă mai puțin obișnuită a suporterilor și conducerii divizionarei secunde ASU Politehnica Timișoara. Clubul de fotbal și AST Druckeria au depus astăzi la Primăria Timișoara un memoriu pentru a denumi aleea de lângă Baza 2 a Politehnicii. Suporterii vor ca aceasta să poarte numele ”Costică Rădulescu”, în memoria fostului mare antrenor al formației fanion a orașului.

În prezent strada care leagă străzile Cerna și Aurel Pănescu-Podeanu nu poartă nicio denumire. Ea se află practic între Baza 2 Politehnica și LPS Banatul, în apropiere fiind și Complexul Sportiv ”Dan Păltinișanu”.


Suporterii timișoreni au realizat la finele anului trecut un graffiti special pe gardul de la un capăt al drumului dedicat lui Costică Rădulescu. Lucrare realizată în cadrul unui proiect mai amplu.

Memoriul depus astăzi la primărie de druckeri și ASU Poli arată importanța celui cunoscut ca ”Nea Costică” în istoria lui Poli și beneficiile ca strada din apropierea stadionului să poarte numele celui care i-a antrenat în trei rânduri pe alb-violeți, inclusiv cu rezultate în cupele europene. Mai mult, fanii doresc montarea unei plachete comemorative care să-l prezinte pe scurt pe marele Costică Rădulescu. De asemenea, lucrarea plastică de pe zidul Bazei 2 ar urma în cadrul aceleiași inițiative să fie făcută cu pastă de nuanțare TIFEL.

”Acest lucru ar putea reprezenta un semn de recunoștință din partea orașului Timișoara față de cel care l-a iubit ca și cum ar fi fost de-al locului, respectându-i valorile și ghindându-și activitatea în funcție de ele. Acest moagiu este cu atât mai puternic, ca simbolistică, având în vedere faptul că în aprilie nea Costică ar fi împlinit 82 de ani și considerăm că amintirea lui trebuie păstrată vie în conștiința iubitorilor timișoreni de fotbal”, se arată în concluzia memorilului depus de ASU Poli și AST Druckeria.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.