La mulți ani, 2017! Distracție maximă în centrul Timișoarei FOTO

La mulți ani, 2017! Distracție maximă în centrul Timișoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-505051105">

Frigul nu a mai contat pentru cele câteva mii de persoane care au vrut să pășească în 2017 din centrul Timișoarei. Oamenii s-au distrat pe cinste la Revelion organizat de municipalitate, în ciuda celor -7 grade Celsius care s-au înregistrat noaptea trecută în orașul de pe Bega.

Pe scena din Piaţa Victoriei au urcat, în seara de Revelion, Geo Da Silva & Sean Norvis, doi artişti din Timişoara, Alpha Team, o trupă vocal-instrumentală din oras care abordează cover-uri, din care face parte şi Oana Vincu, fosta solistă de la Genius. Totodata, timisorenii i-au putut asculta si pe cei de la Cobzality, o trupă care îmbină muzica tradiţională cu sonorităţi moderne, din care fac parte şi doi dintre percuţioniştii de la Sistem. Ultimul concert din Piaţa Victoriei a fost susţinut de Ştefan Bănică Jr.

La trecerea în 2017, toți cei aflați în Piața Victoriei și-au pus câte o dorință care speră să se îndeplinească în Noul An. Spectacolul din centrul orașului s-a încheiat cu tradiționalul foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.