La Timișoara se strâng haine și mâncare pentru oamenii străzii, în aceste...

La Timișoara se strâng haine și mâncare pentru oamenii străzii, în aceste zile geroase. Cum poți face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

oamenii strazii

“O haină pentru viață” – acesta este numele unei campanii inițiate de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara pe Facebook. Astfel, timișorenii cu suflet mare sunt încurajați să doneze haine și mâncare, care vor fi donate oamenilor străzii ce sunt nevoiți să înfrunte temperaturile extrem de scăzute din această perioadă.

“Dacă apa îngheaţă la sub 0 grade Celsius, ce se poate întâmpla cu un om aflat în situaţia de a rezista unor temperaturi de sub -5 0 C? Lăsând imaginaţia să lucreze, vă invităm să vă alăturaţi campaniei de strângere de fonduri pentru oamenii străzii, lipsiţi de adăpost! Strângem pături, îmbrăcăminte groasă de iarnă: geci, fulare, mănuşi s.a.


(în mod special de adult ), alimente gata preparate, consumabile”, transmite ASCOR Timișoara pe rețeaua de socializare.

Campania de colectare de haine și alimente pentru oamenii străzii a început ieri și se va termina în data de 14 ianuarie. Mai multe informații despre campanie sunt disponibile AICI!

Vă reamintim că adăposturile de urgență pentru oamenii străzii din Timișoara sunt pline în această perioadă. De altfel, pompierii fac apel la timișorenii care văd oameni fără adăpost să sune la numărul 112 pentru ca aceștia să fie preluați de echipajele de salvatori.

Doar în ultimele două zile, ISU Timiș a efectuat 14 misiuni de patrulare pentru identificarea persoanelor fără adăpost. În total, au fost găsiți șapte oameni ai străzii, care au fost transportați la unitățile de primiri urgențe din Timișoara, iar apoi au fost duși în adăposturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.