Lecții de schi gratuite pentru copii în stațiunile montane din vestul țării,...

Lecții de schi gratuite pentru copii în stațiunile montane din vestul țării, de Ziua Mondială a Zăpezii. Vezi când are loc

0
DISTRIBUIȚI
straja
Lecții de schi gratuite pentru copii, de Ziua Mondială a Zăpezii.

În stațiunile montane din vestul țării este sărbătorită Ziua Mondială a Zăpezii, în acest sfârșit de săptămână. Astfel, au fost pregătite o serie de activități pentru copii, la care pot participa gratuit.

De exemplu, în stațiunea montană Văliug, din județul Caraș-Severin, iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați, duminică, 15 ianuarie, între orele 11.00 – 15.00, pe pârtia Ponton Casa Baraj, unde va fi sărbătorită Ziua Mondială a Zăpezii.


Organizatorii au pregătit jocuri pentru copii, muzică, dans și picturi pe față, întreceri pentru micuți pe schiuri sau clăpari, o coborâre a schiorilor în trenuleț de torțe și baloane, precum și o prezentare a activității salvatorilor montani.

De asemenea, Ziua Mondială a Zăpezii este sărbătorită și în stațiunea montană Straja, din județul Hunedoara. Duminică, de la ora 10.00, pe pârtia de începători Baloo are loc un concurs de schi la care pot participa copii cu vârsta până în 14 ani. Totodată, micuții sunt invitați la o lecție de schi gratuită, de la ora 14.00, și vor avea loc jocuri de mișcare printre personajele din desene animate.

Ziua Mondială a Zăpezii se desfășoară în zeci de țări din întreaga lume, la data de 15 ianuarie, și are rolul de a-i motiva pe copii să practice sporturile de iarnă, dar și de a promova aceste activități în rândul tuturor grupelor de vârstă, ca un mod sănătos și antrenant de a petrece timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.