Mitropolitul Banatului a cumpărat o altă casă pentru o femeie cu patru...

Mitropolitul Banatului a cumpărat o altă casă pentru o femeie cu patru copii care locuiau, în miezul iernii, într-un grajd. Vezi mesajul transmis de ÎPS Ioan

4
DISTRIBUIȚI

Mitropolitul Ioan al Banatului a reușit, ca în mai puțin de 24 de ore, să rezolve situația disperată a unei femei cu patru copiii care locuia într-un grajd de la marginea localității Comloșu Mare. ”Eram cu probleme bisericești când, aseară, am aflat de femeie. Am spus că imediat plecăm acolo. I-am găsit, la lumina farurilor de la mașină, la aproape doi kilometri de sat, într-un colț de grajd – femeia și cei patru copii. Imediat i-am luat în mașină și i-am dus în sat, la căldură. Nu-i venea să creadă Pe femeie am dus-o la magazin și am cumpărat tot ce-i trebuia – de la detergent până la fructe pentru copii.


I-am spus la preotul din sat ca până dimineață să găsească o soluție. Un cetățean avea o casă cu patru camere și 3000 de metri pătrați de vânzare și, astăzi, am fost și am bătut palma cu el să cumpărăm din banii bisericii locuința. Femeia s-a mutat cu copiii acolo. Trebuie să facem actele”, a povestit, pentru PRESSALERT.ro, ÎPS Ioan, mitropolitul Banatului.

După ce a tocmit casa, mitropolitul s-a dus la Penitenciarul Timișoara pentru a discuta cu soțul femeii care este condamnat ”ca să stea liniștit că acum copiii sunt în regulă. Să nu se gândească la evadare că acum lucrează la GAZ și să aștepte să se bucure în libertate alături de copii”. ÎPS Ioan a susținut că ”vom plăti casa așa cum am discutat, dar dacă sunt creștini care vor să sprijine mitropolia este foarte bine pentru că orice sumă va veni cu siguranță vor mai fi situații când vom avea nevoie să cumpărăm case”. Aceasta este cea de a cincea casă cumpărată pentru familii nevoiașe de mitropolitul Banatului.

4 COMENTARII

 1. mai concret, ce inseamna”banii bisericii” ?
  fapta este crestineasca dar trebuie sa intruneasca si toate aspectele legale.
  acordul BISERICII !

 2. Asta e jurnalism de 2 ani, ai pus titlul articolului astfel încât să obțineți un rating cât mai mare. Titlul minte frumos una: „Mitropolitul Banatului a cumpărat o altă casă…”, iar în text, Mitropolitul spune: „astăzi am fost și am băut palma cu el ca să cumpărăm DIN BANII BISERICII (sublinierea cu majuscule îmi aparține) locuința”.

 3. Asta e important de unde vin banii? Nu ca femeia aia cu 4 copii ieri erau in grajd si azi intr-o casa? O casa la țara credeți ca așa mult costa? Cat o masina la mâna a doua.

  Eu sunt convins ca se va respecta legea. Omu face o fapta foarte buna si lumea gica contra.

  Vai de noi

  Mitropolitul fiind călugăr nu are nimic al lui. Si banii lui sunt banii Bisericii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.