Mitropolitul Banatului, din nou în vizită la oamenii fără adăpost din Timișoara,...

Mitropolitul Banatului, din nou în vizită la oamenii fără adăpost din Timișoara, cărora le-a adus haine groase și încălțăminte FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1725548935">

Mitropolitul Banatului a vizitat din nou Centrul Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost de pe str. Învățătorului din Timișoara, în care sunt găzduiți peste 50 de oameni ai străzii în zilele cu temperaturi extrem de scăzute. IPS Ioan Selejan a mers în adăpost ieri și le-a oferit persoanelor nevoiașe haine groase, lenjerie de pat și încălțăminte, precum și alimente și obiecte necesare igienei personale.

De asemenea, prin intervenția Mitropolitului Banatului, Spitalul Județean Timișoara a trimis un medic urolog pentru a consulta doi oameni care au afecțiuni urologice. De asemenea, medicul și asistenții medicali ai centrului pansează la două zile și patru persoane care au amputații sau plăgi purulente, pentru a nu li se agrava situația.

“Această atitudine de apropiere față de cei care nu au un acoperiș deasupra capului, cuvintele de mângâiere și de binecuvântare adresate tuturor, precum și ajutorul concret ce li s-a oferit, au creat deja o legătură sufletească deosebită între Înaltpreasfințitul Ioan și toți cei ce sunt oblăduiți în acest adăpost. Neavând familie și nici rudenii, acești confrați au simțit, cu prilejul vizitelor Mitropolitului Banatului, că nu sunt singuri și că cineva este alături de ei în momentele dificile prin care trec”, transmite Mitropolia Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.