Descinderi DNA și DGA în vămile din vestul țării. Vezi pentru ce...

Descinderi DNA și DGA în vămile din vestul țării. Vezi pentru ce s-a cerut șpagă 41.000 de euro UPDATE Suspecții au ajuns la audieri FOTO și VIDEO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-138274160">

O nouă operațiune de amploare, în această dimineață, a DNA Timișoara, împreună cu DGA, în mai multe puncte de trecere a frontierei din vestul țării. Procurorii și polițiștii au descins simultan la punctele de trecere a frontierei Nădlac I, Nădlac II și Vărșand, dar și la sediul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Arad pentru a pune în executare mai multe mandate de aducere. Ancheta procurorilor anticorupție a plecat de la o serie de sesizări legate de faptul că polițiști de frontieră au pretins șpăgi pentru a închide ochii la ilegalități comise în zonele de tranzit de la granița de vest.

Cu ajutorul investigatorilor DGA, procurorii au adunat probe care au arătat că mai mulți polițiști de frontieră au primit șpăgi sume cuprinse între 10 euro și 41.000 de euro. Această sumă a fost pretinsă de către unul dintre suspecți pentru a permite tranzitul unui TIR din Serbia încărcat cu țigări. Tranzacția nu a mai avut loc, pentru că au intervenit procurorii.

În acest moment anchetatorii ridică suspecții, aceștia urmând să fie aduși pentru audieri la sediul DNA Timișoara.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Suspecții au început să fie aduși sub escorta DGA-ului la audieri, unii dintre ei acoperinud-și fețele la vederea jurnaliștilor.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Dati-mi voie sa nu cred nimic, este un spectacol de proasta calitate la fel cum sa facut cand conducea aceasta Tara Mafiotu Nr. unu al Romaniei, au distrus vieti, cariere, familii iar de platit am platit noi, presupusii infractori au fast toti achitati, acum este acelasi lucru pt. a o salva pe Dr. Kovesi si a distrage atentia de la scandalu Coldea-Kovesi….sper ca n-o sa platim iarasi noi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.