Perioadă agitată pentru medicii de la Ambulanță, în Timiș: număr de solicitări...

Perioadă agitată pentru medicii de la Ambulanță, în Timiș: număr de solicitări crescut față de Craciun

0
DISTRIBUIȚI

Perioada Revelionului a fost una extrem de agitată și aglomerată pentru medicii de la Serviciul de Ambulanță Timiș. Numărul solicitărilor a fost în creștere, chiar și comparativ cu perioada Craciunului.

Din 31 decembrie și până în 2 ianuarie 2017, medicii de la Ambulanță au fost solicitați să intervină la 1.259 de cazuri, în timp ce de Crăciun au fost chemați la 1.203 cazuri.


Cea mai aglomerată zi pentru medici a fost ziua de 2 ianuarie, când au avut nu mai puțin de 473 de solicitări.

Potrivit medicului Florin Crișan, purtător de cuvânt la SJA Timiș, cele mai multe solicitări au venit din partea celor care au mâncat prea mult de Anul Nou – 192 de cazuri cu dureri abdominale. 28 de cazuri au fost legate de stări de ebrietate și intoxicații, în timp ce la 4 solicitări au avut de-a face cu agresiuni.

Medicii de la Ambulanță au fost nevoiți să intervină pentru salvarea vieții și la 12 accidente rutiere. În plus, față de perioada Crăciunului, cei de la Ambulanță au avut 70 de solicitări pentru copii bolnavi, cu diferite afecțiuni.

„Am avut 12 victime ale accidentelor rutiere, 192 de solicitări pentru dureri abdominale, 28 de stări de ebrietate și intoxicații, patru agresiuni. De asemenea, 70 de copii au avut nevoie de îngrijiri medicale și am avut 66 de cazuri de febră și temperatură”, ne-a declarat medical Florin Crișan, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Timișoara. (Adriana Mîț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.