Petrecere de poveste cu germanii de la Tube & Berger, la Timişoara...

Petrecere de poveste cu germanii de la Tube & Berger, la Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1703656253">
Germanii care alcătuiesc proiectul Tube and Berger au avut parte de succes la Timişoara

Amatorii de petreceri din Timişoara au avut parte de un weekend de poveste, alături de germanii care alcătuiesc proiectul de mare succes Tube & Berger, care au fost headlinerii evenimentului „Imprint Of Pleasure”, desfăşurat la Database. Artiştii care au mai fost prezenţi în trecut în oraşul nostru au parte de un feedback pozitiv din partea publicului local.

Tube & Berger este alias-ul producătorilor Arndt Rörig şi Marco Vidovic, care au debutat într-o formaţie de punk. Muzicienii au devenit cunoscuţi în întreaga lume graţie single-ului „Straight Ahead“, realizat alături de celebra Chrissie Hynde, piesă care a ajuns pe prima poziţie a topului US Billboard Dance Radio Chart. Alături de Dj Juliet Sikora au pus bazele casei de discuri “Kittball Records”, care a devenit cunoscută printre altele şi graţie proiectului de caritate „It Began In Africa“, care a beneficiat de un sprijin imens din partea unor nume ca Timo Maas, Ida Engberg, Format B sau Pirupa. Acum patru ani, artiştii au editat albumul “Introlution”, care a avut parte de un succes deosebit. În 2013, artiştii au fost invitaţi de către Tiesto să realizeze programe lunare pentru radioul american Sirius XM. Melodia lor ‘Set It Off’ a fost numită ‘Essential New Tune’ de către Pete Tong şi a ajuns pe prima poziţie a topului Beatport Deep House. Alături de Tube & Berger, la faţa locului a mai mixat Dan Dragoş.

Foto: Tudor Popa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.