Poliţia Locală asigură permanenţa pentru studenţii din Complex. Unde se pot depune...

Poliţia Locală asigură permanenţa pentru studenţii din Complex. Unde se pot depune plângeri

0
DISTRIBUIȚI

Poliţia Locală Timişoara asigură, din acest an, sprijin suplimentar pentru păstrarea siguranţei studenţilor care locuiesc în Complexul stundenţesc din capitala Banatului.

Amintim că amenajarea unui post de poliţie în zonă a fost cerută de consilierii locali PSD încă din 2015 atunci când acolo a avut loc o crimă.


Şi nu a fost singura. De-a lungul timpului, în locul care ar trebui să fie unul sigur pentru tineri scandalurile şi crimele au fost la ele acasă.

Acum însă, Polilţia Locală anunţă că „începând din 01 ianuarie 2017, la biroul de poliție locală din Complexul Studențesc, situat pe Aleea Studenților colț cu str. Aurelianus, este asigurată permanența în intervalul orar 07.00 – 22.00, cetățenii care locuiesc în zonă, precum și studenții cazați în campus având posibilitatea să depună sesizări, reclamații, solicitări, care intră în competența Poliției Locale, acestea fiind ulterior repartizate către serviciile specializate să ia măsuri, în funcție de problema semnalată. Menționăm că se asigură și în continuare prezența 24 din 24 de ore a patrulelor mobile în zona campusului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.