Polițist rănit de un șofer care nu a oprit la semnalele agenților...

Polițist rănit de un șofer care nu a oprit la semnalele agenților de la Poliția Rutieră. Vezi de ce a fugit

0
DISTRIBUIȚI

Un polițist a fost lovit de un bărbat pe care încerca să-l rețină după ce acesta fugise de oamenii legii care intenționau să-l oprească pentru că avea numerele expirate la mașină. Incidentul a avut loc în această dimineață, pe strada Petru Rareş din cartierul Grădişte din Arad.

Conform aradon.ro, poliţistul şi colegul său, ambii de la Biroul Poliţiei Rutiere a Poliţiei Municipiului Arad, au observat în trafic o maşină care avea numerele provizorii de înmatriculare expirate (din 12 ianuarie) şi au plecat în urmărirea ei.


Şoferul a oprit la un moment dat maşina, tot pe strada Petru Rareş, iar urmărirea a continuat pe jos. Poliţiştii au reuşit să-l prindă şi intenţionau să-l încătuşeze când bărbatul – în vârstă de 35 de ani – l-a lovit pe unul dintre poliţişti. Acesta s-a dezechilibrat, a căzut şi a suferit o entorsă la membrul inferior drept.

Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.