Primarul Robu, mulţumit de finanţarea pentru Spitalului de Copii din Timișoara. Ce...

Primarul Robu, mulţumit de finanţarea pentru Spitalului de Copii din Timișoara. Ce sumă va primi unitatea medicală pentru noua aripă în 2017

1
DISTRIBUIȚI

noul corp spitalul de copii

Veşti bune din partea guvernului Grindeanu pentru Timişoara. Obiectivul cu care premierului României şi-a câştigat mandatul de deputat din 2012, noua aripă a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” va primi o finanţare substanţială de la guvern. Este vorba despre 10.000.000 de lei, bani care deocamdată nu se regăsesc ca poziţie distinctă în bugetul pentru anul 2017.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a explicat că „mă mulţumeşte că pentru Spitalul de Copii şi de altfel am şi avut o discuţie cu domnul prim-ministru şi eu i-am spus, el m-a întrebat, că 10 milioane de lei ar fi suma care ne-ar mulţumi pentru 2017 şi dacă cumva lucrările vor merge suficient de rapid şi reuşi să îl cheltuim mai repede decât ne aşteptăm, atunci la rectificare să suplimentăm, dar nu are rost să blocăm fonduri, mai bine le lăsăm să susţină alte proiecte, poate îl altă parte, deşi cel mai bine ar fi să fie pentru cele din judeţul Timiş.


Cele 10 milioane nu se regăsesc ca poziţie distinctă, ci sunt în bugetul Ministerului Sănătăţii, şi după ce se adoptă Legea bugetului, ministerul va pune la dispoziţia Timişoarei pentru Spitalul de Copii zece milioane de lei, asta este promisiunea pe care domnul prim-ministru mi-a făcut-o şi a făcut-o şi public”.

Amintim că lucrările la noua aripă a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” au fost sistate o bucată de vreme, după ce firma cu pedigree liberal Prompt a acuzat că proiectul în baza căruia se face construcţia ar avea mai multe scăpări. Ulterior, lucrările au fost reluate, ele fiind executate de firma Sulfatin. Detalii despre problemele de la spital puteţi citi aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.