Primarul Robu, primul „moft” pe 2017: vrea să cumpere două scene pentru...

Primarul Robu, primul „moft” pe 2017: vrea să cumpere două scene pentru concerte. Cum explică

0
DISTRIBUIȚI

Două milioane de lei, atât a cheltuit Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, din banii timişorenilor, în 2016, pentru plata închirierii de echipamente de sonorizare. Mai mult, operaţiuni precum demontarea unor panouri de lemn au ajuns şi la costuri de 700.000 de lei. Primarul Timişoarei spune că totul este legal şi justificat.

„Se constată că de banii pe care îi plăteşte Casa de Cultură a municipiului se fac lucruri care atât costă la preţul pieţei. Problema este alta, eu am cerut de multă vreme să se cumpere scenă. Şi ne trebuie o scenă mare şi una mică şi nu o să mai permit să nu se facă ce cer eu în această privinţă.


Avem atât de multe evenimente ca să avem nevoie de propriile noastre scene că doar nu o să plătim chirie. Evident că nu o să ţinem oameni angajaţi care să asigure tot ce trebuie în jurul unei scene. Acolo sunt o mulţime de aparate performante şi e nevoie de tehnicieni pe măsură care să ştie să le gestioneze. Oricum trebuie să avem colaborări”, a declarat primarul Robu.

Întrebat de PRESSALERT.ro dacă va cumpăra și boxe, având în vedere sumele exorbitante plătite pentru închirieri, Robu a răspuns că „nu ştiu cât s-a plătit, dar ca să lămurim lucrurile tot ce s-a făcut de către Casa de Cultură s-a făcut legal. Dacă Doamne fereşte cineva a îndrăznit să facă altfel va da socoteală. Nu cred că s-a întâmplat astfel. Nu am suspiciuni să se fi întâmplat aşa ceva acolo. Dincolo de legalitate, noi trebuie să avem şi eficienţa a ceea ce facem. Trebuuie cumpărat tot ce se justifică. Nu mă pricep la tot ce se justifică. Dacă unele lucruri sunt foarte scumpe şi nu merită să fie cumpărate pentru a le folosi de nu ştiu câte ori pe an, nu se cumpără. Se va face un studiu să se vadă ce este justificat să se cumpere sau nu”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.