Promisiune CJ Timiş pentru 2017: continuarea finanţării proiectelor realizate de Centrul Antidrog....

Promisiune CJ Timiş pentru 2017: continuarea finanţării proiectelor realizate de Centrul Antidrog. Câţi bani se dau

0
DISTRIBUIȚI

 

mesaj antidrog

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara (C.R.P.E.C.A.) şi-a prezentat raportul de activitate pe 2016. În Timiş, însă, veştile nu sunt deloc bune, iar numărul tinerilor care consumă substanţe halucinogene rămâne ridicat. Consiliul Judeţean Timiş a finanţat în 2016 realizarea mai multor proiecte care să informeze tinerii asupra pericolului reprezentat de consumul de droguri.


Nu mai puţin de 16.850 de lei au mers de la bugeul judeţean către C.R.P.E.C.A via Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

„Consiliul Județean Timiș va susține și în continuare programele derulate de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara. De altfel, CJT este primul și singurul consiliu județean din țară care în 2015 a semnat un protocol de colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne – Agenția Națională Antidrog – care are ca scop promovarea, la nivel județean, a unor proiecte și acțiuni care să vizeze prevenirea traficului și consumului de droguri. De asemenea, pentru punerea în aplicare a Strategiei județene Antidrog Timiș 2014-2020, instituția administrației județene a alocat 30.000 lei/ an”, a declarat preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra.

La ședință au luat parte şi prefectul Mircea Băcală, dar și reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Școlar județean Timiș, ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și ai altor instituții și organizații partenere în proiecte din domeniul prevenirii și combaterii consumului de droguri.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.