Reacția IPJ Timiș după ce șeful poliției din Sânnicolau Mare a condus...

Reacția IPJ Timiș după ce șeful poliției din Sânnicolau Mare a condus băut și a provocat un accident. Vezi ce măsuri s-au luat

3
DISTRIBUIȚI

Comisarul de poliție Claudiu Andreescu, șeful interimar al Poliției din orașul timișean Sânnicolau Mare, a provocat un accident ușor aseară, la Timișoara, mașina sa lovind din spate un taxi.


Acesta a încercat să părăsească locul incidentului, însă a fost oprit de mai mulți taximetriști. Andreescu a fost testat cu etilotestul, care a indicat o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Acoperirea mediatică a incidentului a determinat conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș să ia măsuri. Astfel, a fost începută o cercetare prealabilă în cazul lui Claudiu Andreescu, acesta fiind suspendat, până la finalizarea cercetărilor, din toate funcțiile de conducere.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

  1. Vai, acum că fierbe presa dar o sa i dea inapoi privilegiile ptr ca corb la corb nu isi scoate ochii… Au baut ca porcii pe banii statului si apoi s-au urcat bauti la volan toti sau ma rog, aproape toti… Pe el l-au prins taximetristii si au chemat presa ca daca nu era ala lovit taximetrist cu trupa de partea lui nici nu il bagau in seama politistii. Sa i bata Dumnezeu pe politisti ca numai rau fac!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.