Remember David Bowie la Timişoara: audiţii pe vinil de la prânz şi...

Remember David Bowie la Timişoara: audiţii pe vinil de la prânz şi până pe înserat

0
DISTRIBUIȚI
Remember David Bowie la Timişoara, cu audiţii pe vinil de la prânz şi până pe înserat

În preajma comemorării unui an de când celebrul David Bowie a trecut în nefiinţă, fanii timişoreni ai regretatului artist sunt invitaţi la un eveniment deosebit, care va avea loc duminică, 8 ianuarie, de la ora 14, la Scârț – loc lejer, numit „Ziua Lui David Bowie”.

„Pe 10 ianuarie trece și anul de când David Bowie se plimbă cu Starman sau cu Ziggy. Ne-am hotărât ca anul acesta să ne întâlnim când am fi sărbătorit ziua lui de naștere, asta înseamnă cu două zile înainte, pe 8 ianuarie, să-i ascultăm muzica de la prânz și până pe înserat.


Nu ne va ajunge timpul, audiția se face exclusiv de pe vinyl. Nu vă îmbrăcați oricum… cu respect pentru DAVID BOWIE”, au transmis organizatorii. Intrarea la eveniment este liberă.

David Bowie a murit în 10 ianuarie 2016 din cauza unui cancer hepatic, după ce a suferit şase infarcte în ultimii săi ani de viaţă. Cu doar două zile înainte de a muri, David Bowie a lansat ultimul său album, „Blackstar”, pe 8 ianuarie, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 69 de ani. David Bowie s-a inspirat pentru muzica sa dintr-o vastă paletă de forme de artă, filosofie şi literatură. El a fost, de asemenea, actor de film şi teatru, regizor şi realizator de videoclipuri muzicale. Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numără materialele discografice „Space Oddity” (1969), „Ziggy Stardust” (1972), „The Man Who Sold the World” (1970), „Aladdin Sane” (1973), „Station to Station” (1976), „Let’s Dance” (1983), „The Buddha of Suburbia” (1993) şi „Earthling” (1997). Albumele starului britanic s-au vândut în peste 140 de milioane de exemplare pe plan mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.