Restricţie de trafic, la Timişoara. Ce tronson din zona pasajului Jiul se...

Restricţie de trafic, la Timişoara. Ce tronson din zona pasajului Jiul se ÎNCHIDE pentru lucrări

0
DISTRIBUIȚI

Prognoza meteo favorabilă anunţată pentru perioada următoare vine ca o veste bună pentru Primăria Timişoara care poate cere ca lucrările în zona Jiul să fie reluate.


Amintim că șantierul a fost deschis anul trecut, iar proiectul are în vedere reconfigurarea zonei, respetiv lărgirea pasajului şi a străzii Jiul la mai multe benzi pentru decongestionarea traficului din acea zonă.

„Direcţia Tehnică ne comunică faptul că de săptămâna viitoare breteaua de la Pasajul Jiul care duce înspre gară va fi închisă pentru că se vor relua lucrările acolo. Se anunţă condiţii meteo bune pentru reluarea lucrărilor şi atunci acea bretea trebuie să fie închisă. Asta va însemna o perturbare. Nu una foarte mare, pentru că am funcţionat o vreme fără acea bretea se va circula ca şi înainte de a da drumul la breteaua cu completarea că între timp am dat drumul la strada Jiul şi toate consecinţele ce decurg din introducerea în trafic a străzii Jiul”, a anunţat astăzi primarul Nicolae Robu.

Lucrările sunt executate de firma PORR şi valoarea proiectului este de aproape 5.000.000 de euro, termenul de finalizare fiind toamna anului 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.