Robu, după pozele lui Grindeanu şi Dragnea cu Trump: „Eu şi domnul...

Robu, după pozele lui Grindeanu şi Dragnea cu Trump: „Eu şi domnul senator am fi putut să postăm poze în care în spatele nostru era preşedintele Obama”

0
DISTRIBUIȚI

Pozele premierului Sorin Grindeanu şi ale şefului PSD Liviu Dragnea cu preşedintele Statelor Unite ale Americii au împărţit ţara în două. Pe de o parte susţinătorii PSD susţin că imaginile sunt grăitoare pentru prestanţa celor doi lideri politici, în vreme ce cealaltă tabără ironizează faptul că imaginile postate de Liviu Dragnea pe Facebook par a fi făcute în grabă, sunt mişcate şi susţin că orice om cu bani ar fi putut să participe la acea reuniune. Şi liberalii din Timiş au păreri destul de incisive pe această temă.

„Cred că este esenţial să avem în schimb o relaţie de prietenie cu Statele Unite ale Americii şi cu lideri marcanţi în America.


Daţi-mi voie să vă spun foarte clar că viitorul României depinde foarte mult de ceea ce se întâmplă în America pe politică externă în următoarea perioadă. Cred că dincolo de relaţiile pe apărare externă este extrem de important să avem o relaţie de prietenie. Imaginile acestea arată un joc de imagine al domnului Dragnea, dar care ar putea să fie o palmă privind modul în care americanii privesc diplomaţia românească”, a declarat deputatul Ben-Oni Ardelean.

Întrebaţi dacă oricine ar fi putut lua parte la acea reuniune cu condiţia să aibă bani, liberalii au fost categorici. Alina Gorghiu a răspuns că da, în vreme ce Ben-Oni Ardelean a spus „aproape”. Prezent şi el în trecut la o cină cu preşedintele Obama, predecesorul lui Trump, Nicolae Robu a declarat că „domnul Dragnea i-a spus preşedintelui Trump că vrem să dezvoltăm parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii şi dacă a primit replica «o vom face» nu e nimic rău, e un lucru bun, dar să nu ne aşteptăm că s-a întâmplat mai mult prin această felicitare. Eu şi domnul senator (n.r. – Ben Oni Ardelean, fost senator de Timiş, acum deputat) am fi putut să postăm poze în care în spatele nostru era preşedintele Obama. Nu am apucat să vorbim cu domnia sa, dar am stat de vorbă cu oameni de cel mai înalt rang cu acea ocazie, dar asta nu înseamnă că participarea noastră acolo a fost un act aşa de o peformanţă ieşită din comun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.