S-a sunat adunarea și la FC Ripensia Timișoara. Cine sunt jucătorii pe...

S-a sunat adunarea și la FC Ripensia Timișoara. Cine sunt jucătorii pe care roș-galbenii i-ar putea transfera

0
DISTRIBUIȚI
Reunirea Ripensiei. Foto: ripensiatimisoara.ro

FC Ripensia Timișoara s-a reunit ieri după masă cu câteva nume noi în pregătire. Gruparea de Liga a III-a din Ciarda Roșie i-ar putea înregimenta în zilele următoare pe Flavius Vlădia, Claudiu Matiș și Andrei Dumiter. Deocamdată singura plecare oficială e cea a lui Adrian Ungureanu, împrumutat la ASU Poli, în timp ce Mediop a fost învoit, el având în continuare șanse să ajungă la ACS Poli.

”Ripi” s-a reunit cu o săptămână întârziere din cauza vremii.


Sub comanda lui Remus Steop se află de ieri și Andrei Nechifor, un jucător revenit în prima echipă după o perioadă la Ripensia Primavera în Județ. ”Ripi” i-ar putea lua în zilele următoare pe Flavius Vlădia (25 de ani), care a evoluat în toamnă la Performanța Ighiu și care acoperă posturile de fundaș central și închizător, cât și pe atacanții Andrei Dumiter (17 ani) și Claudiu Matiș (18 ani), ambii în tur la Mama Mia Becicherecu Mic, club care pare să se apropie de disoluție. Cei trei jucători fiind prezenția la primul antrenament al anului al echipei timișorene din C.

Ripensia, locul 3 în C4, ar putea disputa primul amical al iernii sâmbătă pe terenul Gloriei Moșnița Nouă dacă acesta se prezintă în condiții bune. Programul de jocuri amicale al roș-galbenilor poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.