Succese PE LINIE pentru SCM Politehnica în amicale. Concluziile tehnicianului Pero Milosevic...

Succese PE LINIE pentru SCM Politehnica în amicale. Concluziile tehnicianului Pero Milosevic după ultimul joc cu Minaur Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Filip Marjanovic, golgheterul lui SCM Poli în acest sezon

Formația de handbal alb-violetă a avut un parcurs perfect în testele din această perioadă de pauză competițională. SCM Politehnica Timișoara a bifat în total șase victorii, ultimele două fiind înregistrate ieri și azi în compania divizionarei secunde Minaur Baia Mare. Adevăratul examen pentru echipa pregătită de Pero Milosevic în această iarnă va fi peste cinci zile.

După succesele înregistrate cu Oradea și Steaua Roșie, timișorenii au mai bifat o ”dublă” amicală în compania maramureșenilor. 32-21 a fost scorul întâlnirii de ieri, în timp ce astăzi oaspeții au ținut mai ”aproape”, cedând la doar patru goluri diferență, scor 33-29 după ce la pauză se înregistrat egalitate (13-13).


Un merit pentru rezultatul strâns l-a avut și portarul lui Minaur, Bucătaru.

Dacă ieri același Marjanovic a fost golgheterul lui Poli, cu șase reușite, astăzi căpitanul Cristian Fenici a punctat de șapte ori. El a fost urmat de Marjanovic și Simovic (ambii câte 5 goluri), respectiv de Vaidasigan, Milosevic, Neamţu (4), Pejovic (3) și Furak (1). Alexandru Sabou a înscris 8 goluri și a fost astfel cel mai bun marcator al zilei.

”Aşa cum s-a întâmplat şi în jocurile cu Steaua Roşie, în prima partidă am evoluat fenomenal, iar în cea de-a doua am suferit prima repriză. Am greşit foarte mult la aruncările de pe semicerc şi de la linia de 7 metri. De repriza a doua sunt foarte mulţumit, pentru că am jucat cu mult curaj şi multă concentrare în apărare. Sunt mulţumit, în ansamblu de modul cum am jucat în aceste amicale, deşi ar fi fost perfect să fi evoluat în tot efectivul. Băieţii au o zi şi jumătate liberă, după care de sâmbătă sper că ne vom antrena cu toată echipa disponibilă”, a declarat Pero Milosevic, ”principalul” lui SCM Politehnica.

SCM Poli Timișoara revine marți, 31 ianuarie, la jocurile oficiale, cu importantul duel eliminatoriu de pe teren Potaissei Turda pentru accederea la turneul final al Cupei României.

Revine Lazarov

Filip Lazarov revine în echipa timișoreană după aventura la turneul final al Campionatului Mondial cu Macedonia. Naționala sa a cedat în optimi în fața Norvegiei, scor 24-34. Jucătorul lui Poli a marcat un gol în acest meci. Fratele său, Kiril, e în continuare golgheter în Franța, cu 50 de reușite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.