Victorie pentru SCM Politehnica și în cel de-al doilea meci cu Steaua...

Victorie pentru SCM Politehnica și în cel de-al doilea meci cu Steaua Roșie. Ce jucător a revenit în angrenajul pregătit de Pero Milosevic FOTO

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: Constantin Duma

SCM Politehnica Timișoara a câștigat și ”revanșa” amicală cu sârbii de la Steaua Roșie Belgrad. Jocul de azi a fost ceva mai echilibrat ce cel de ieri și s-a încheiat cu scorul de 32-26 în favoarea alb-violeților după ce la pauză se înregistra un rezultat de egalitate: 13-13. În poarta echipei pregătite de Pero Milosevic a revenit bosniacul Adam Savic, după o perioadă de pauză forțată.

Ieri SCM Poli s-a impus la șapte goluri diferență, diferență care se putea repeta și la amiază. Steaua Roșie a oferit însă o replică mai puternică în prima parte, în care a și condus pe tabelă (13-9). Timișorenii s-au bazat în continuare mai mult pe jucătorii de bază și au revenit pe tabelă.

În poarta gazdelor a revenit Adam Savic, care a avut 9 intervenţii salvatoare după perioada destul de lungă de absență din cauza unei bronșite. Filip Marjanovic a fost din nou cel mai bun marcator al alb-violeților, cu 12 reușite, în timp ce de la oaspeți Sotic, Maticic şi Andrejevic au marcat fiecare de câte 5 goluri.

Pe 25 și 26 ianuarie au loc ultimele jocuri de verificare ale Politehnicii, ambele în compania celor de la Minaur Baia Mare. În ultima zi a lunii timișorenii joacă la Turda în Cupa României.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 12, Simovic 8, Milosevic 3, Furak 2, Neamţu 2, Ştefan 2, Vaidasigan 1, Lasica 1, Fenici 1.

Antrenorul Pero Milosevic s-a arătat mulțumit de jocul elevilor săi în această perioadă.


”Le mulţumesc celor de la Steaua Roşie pentru că au venit. Sunt o echipă foarte bună, care aleargă şi e aşezată foarte bine în teren. Într-o astfel de perioadă ne-au fost foarte utile jocurile cu ei. Şi în ce ne priveşte pe noi, mă pot declara mulţumit pentru ce joacă echipa. Chiar dacă au mai fost greşeli destul de frecvente la începuturile jocurilor, le pun pe seama faptului că unii jucători au lipsit de la antrenamente; e vorba de cei ce au suferit indisponibilităţi medicale sau au fost convocaţi la loturi. E o problemă cu care ne-am confruntat şi în octombrie anului trecut, când au mai fost plecaţi la echipele naţionale. Şi de Vaidasigan mă declar mulţumit, cu fiecare zi care trece. Are caracter şi ne poate ajuta, pe atac intră deja tot mai bine în schemele noastre şi în disciplina tactică. Şi tinerii au jucat mai ales în primul meci. M-a interesat şi ca Adam Savic să revină bine, după problemele avute cu bronşita”, a declarat Pero Milosevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.