Se caută timișoreni care să participe gratuit la o tabără de artă...

Se caută timișoreni care să participe gratuit la o tabără de artă alături de 15 tineri refugiați. Care este scopul și cum te poți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Pentru ca timișorenii să-i înțeleagă mai bine pe refugiați, o asociație organizează o tabără de artă inedită. Astfel, în perioada 6 – 10 februarie, în stațiunea montană Muntele Mic, din județul Caraș-Severin, este organizat un atelier de artă pentru 15 tineri refugiați și 15 tineri din Timișoara.

Persoanele care doresc să se înscrie în tabăra organizată la munte trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 9 și 25 de ani, iar drumul, cazarea și atelierele sunt gratuite.

„În cadrul taberei vor fi organizate ateliere de teatru, muzică, pictură și film, activități recreaționale și de prezentare a fenomenului migrației și procesul de integrare a refugiaților în România.


Mai mult, în perioada februarie – aprilie 2017, atelierele de artă vor continua săptămânal, iar în luna mai va fi organizat un festival de artă pe tema refugiaților în Timișoara”, transmite Asociația Ecumenică a Bisericilor din România (AIDRom), organizatoarea taberei din Muntele Mic.

În timpul festivalului de artă pe tema refugiaților din Timișoara va fi prezentat un spectacol de teatru forum, cu live streaming, un film, un concert și o instalație artistică. „Totul în echipe mixte de refugiați și non refugiați. Pentru a înțelege un lucru, fii mai aproape de el” comunică organizatorii.

Mai multe informații despre cum puteți să vă înscrieți în tabăra organizată pe Muntele Mic sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.