Se caută voluntari pentru centrele de plasament din județul Timiș care să-i...

Se caută voluntari pentru centrele de plasament din județul Timiș care să-i ajute pe copii să crească mari. Cum te poți înscrie

0
DISTRIBUIȚI
Se caută voluntari pentru centrele de plasament din Timiș.

Locuitorii din Timiș care iubesc copiii și doresc să ajute micuții din centrele de plasament din județ să crească mari sunt încurajați să devină voluntari în astfel de instituții. Inițiativa le aparține celor de la Asociația Lindenfeld, care desfășoară și în acest an proiectul educațional “Ajungem mari”.

Reprezentanții ONG-ului caută voluntari care au cel puțin 16 ani, sunt implicați, creativi și cu inițiativă, care să petreacă trei ore pe săptămână cu copiii din mai multe centre de plasament din țară, printre care și din județul Timiș.

Voluntarii îi pot ajuta pe copii prin ședințe de pregătire școlară, cursuri interactive sau ateliere creative, în funcție de pasiunile fiecărei persoane care alege să se implice în proiectul “Ajungem Mari”.

“Am dat startul la înscrieri pentru un nou modul de voluntariat.


Devino voluntar Ajungem MARI și oferă șansa unui viitor mai bun copiilor din centre de plasament! 2.000 de copiii din București și alte 25 de județe așteaptă noi prieteni care să îi învețe, încurajeze și motiveze să ajungă mari. Beneficii sunt o mulțime: de la îmbrățișările și bucuria copiilor până la dezvoltarea abilităților tale”, transmit reprezentanții Asociației Lindenfeld.

Înscrierea se face completând un formular online până pe 10 februarie. Mai multe informații sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.