Senatorul USR Timiş Nicu Fălcoi, confesiuni pe Facebook după audierile miniştrilor cabinetului...

Senatorul USR Timiş Nicu Fălcoi, confesiuni pe Facebook după audierile miniştrilor cabinetului Grindeanu: „V-ar fi fost foarte greu să nu vomitați”

1
DISTRIBUIȚI
Senatorul Nicu Fălcoi (dreapta)

Numirea lui Sorin Grindeanu ca prim-ministru a fost primită cu bucurie de foarte mulţi timişeni, care s-au bucurat la gândul că poate, după ani în care Timişoara şi Timişul au fost codaşe la fonduri alocate de la Bucureşti pentru investiţii, situaţia s-ar putea schimba în bine. Dacă primarul Timişoarei a ţinut să îi ureze lui Grindeanu mult succes, nu toţi competitorii politici ai premierului pesedist au avut aceeaşi atitudine.

Este şi cazul senatorului USR Timiş, Nicu Fălcoi, care s-a arătat oripilat de componenţa guvernului Grindeanu, dar şi de modul în care au decurs audierile.


„Astăzi s-a votat guvernul. De fapt, și-au votat guvernul. La audieri, bineînțeles că majoritarii, cu toată opoziția noastră, au reușit să dea presa afară din sala de ședință, deși era clar că nu se va pune în discuție nici un secret de stat dar… așa sunt ei, mai secretoși”.

Noul senator, fost pilot militar, și secretar al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, a adresat două întrebări ministrului apărării: „Având în vedere rezultatele recentelor alegeri din R. Moldova, precum și evoluțiile mediului de securitate în regiune,  cum vedeți cooperarea româno-moldoveanească în domeniul militar? Poate fi Serbia un partener în domeniul militar?” și „Ținând cont că în ultimul timp, la nivelul UE, există discuții despre o armată europeană, dumneavoastră, ca posibil viitor ministru, sunteți pentru sau împotriva unei armate europene?”

Modul în care au fost tratate întrebările sale l-a nemulțumit pe Nicu Fălcoi. „Bineînțeles că, în nota caracteristică tuturor audierilor, la prima întrebare nu a răspus deloc, iar la a doua a spus că «vom face bine ca să nu fie rău», în tonul, dealtfel, întregului program de guvernare pe teme de apărare. În plen a fost o chestie la care oricăruia dintre voi, ca de altfel și mie, v-ar fi fost foarte greu să nu vomitați. Avem, totuși, guvern, dacă adunătura asta de personaje poate fi numită așa. Să vedeți râuri de lapte și miere de acum înainte”, a scris acesta pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Falcoiu asta se mai poate numi Timisorian ? Iata caracteru unui om bolnav cum dealtfel este intreg Partidu sorosist, ei au venit in Parlament pt. a fura, intodeauna hotii striga hotii, acestui Falcoiu ii transmit ca e un idiot din moment ce nu sustine un Timisorean Prim Ministru, indiferent de Partidu din care face parte, trezeste-te mai sorosistule la realitate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.