Sesizare în plenul CL Timişoara: radioactivitate crescută la sediul Poliţiei Locale. Ce...

Sesizare în plenul CL Timişoara: radioactivitate crescută la sediul Poliţiei Locale. Ce spune primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI

O sesizare făcută de un consilier local a stârnit amuzamentul participanţilor la şedinţa de Consiliul Local de ieri. La secţiunea de interpelări, alesul local ALDE Ilare Bordeaşu l-a anunţat pe primarul Nicolae Robu că a fost informat de un cetăţean îngrijorat că în sediul Poliţiei Locale ar fi radioactivitate crescută.

După şedinţa de plen, primarul Nicolae Robu a declarat că „nu am mai auzit despre aşa ceva până acum.


Un cetăţean i-a semnalat domnului consilier local Bordeaşu că ar fi radioactivitate peste normele admise la sediul poliţiei locale din cauză că nu ştiu ce activităţi s-ar fi desfăşurat în urmă cu mai mult timp acolo. Acum, noi avem datoria ca în astfel de situaţii să luăm toate măsurile, să facem toate verificările încât să avem certitudinea că nu expunem sănătatea angajaţilor. Nu avem experţi proprii, va trebui să apelăm la cineva din exterior care să facă astfel de măsurători, pentru că nu oricine are aparatură pentru asta”.

Edilul-şef şi-a exprimat în trecut nemulţumirea faţă de activitatea agenţilor de la Poliţia Locală, acuzând că aceştia sunt slab pregătiţi. Acum, însă, Robu a revenit la sentimente mai bune faţă de direcţia din subordinea primăriei. „Eu cred că rezultatele Poliţiei Locale sunt bune şi dacă vă uitaţi în fiecare an la toţi indicatorii, este o creştere. Realmente Poliţia Locală are cu ce să se laude, să vedeţi ce rapoarte face, pline de date concrete care sunt verificabile. (…) Poliţia Locală are şi ea anumite prerogative, nu se ocupă de toată paleta de probleme care în percepţia publică ar trebui să revină poliţiei şi în plus este destul de limitată de lege în ceea ce priveşte posibilităţile de intervenţie”, a mai explicat primarul Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.