Simona Neumann la PRESSALERT LIVE: ”Nu am luat în calcul în planurile...

Simona Neumann la PRESSALERT LIVE: ”Nu am luat în calcul în planurile mele, deocamdată, să intru în politică. Dar, știți cum se spune: Never say never!” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

Directorul executiv al asociației prin intermediul căreia Timișoara a câștigat titlul de Capitală Europeană a Culturii pentru anul 2021, Simona Neumann, a spus în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că nu exclude în viitor posibilitatea de a intra în politică. ”Nu mi-am făcut niciun plan”, a răspuns Neumann când a fost întrebată dacă și-ar dori să fie chiar primarul Timișoarei peste trei ani.

Simona Neumann, directorul executiv al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, a răspuns întrebării legate de o posibilă candidatură politică după succesul înregistrat anul trecut. ”Nu mi-am făcut niciun plan. Numai ce am câștigat acest titlu, am fost concentrată numai pe acest job.


Nu m-am gândit și nu am luat în calcul în planurile mele, deocamdată, să intru în politică. Dar, știți cum se spune: Never say never!”, a declarat Simona Neumann la PRESSALERT LIVE.

Deși nu s-a gândit la o carieră politică, Simona Neumann, în al cărei C.V. se regăsește o experiență de 18 ani în relații internaționale și afaceri europene a afirmat: ”clasa politică are nevoie de profesioniști, care au făcut ceva, și au ales la un moment dat să îmbrățișeze o carieră politică pentru un ideal pe care și-l propun. Într-o societate către care tindem și spre care ne îndreptăm încetul cu încetul. Eu nu sunt lipsită de optimism. E nevoie de politicieni de bună credință, care au la bază o meserie. Nu pot să spun că sunt foarte mulțumită cu ce văd, dar există printre oamenii politici actuali și oameni pregătiți. Există foarte multă neclaritate în spațiul politic românesc. Și în Europa, vedem ce se întâmplă în Statele Unite. E nevoie de leadership. De oameni care pot să convingă prin puterea exemplului lor. Demagogia se pare că nu mai ține”, a concluzionat Simona Neumann.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.