ȘOC ”Leii” nu se dezmint și se despart de încă un jucător...

ȘOC ”Leii” nu se dezmint și se despart de încă un jucător plus antrenorul Nenad Mandic. Cine e noul ”principal” al lui BC SCM Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Nenad Mandic, ex-antrenorul BC SCM Timișoara

Mutările au continuat la BC SCM Timișoara și după Revelion. Cea mai surprinzătoare despărțire din tabăra ”leilor” e cea de tehnicianul Nenad Mandic, decisă astăzi chiar la reunirea echipei. Mai mult, înainte de Anul Nou, după Marko Cakarevic, echipa alb-violetă i-a desfăcută și contractul unui alt jucător sârb sosit în vară, coordonatorul Nikola Otasevic. Noul antrenor principal al grupării bănățene este Cristian Bota, care ocupa funcția de director tehnic tot la BCT.

Nu doar Otasevic a plecat în urma ședinței de analiză din 29 decembrie.


Pe lângă jucătorul sârb care a înregistrat evoluții sub așteptări, ”leii” s-au despărțit și de preparatorul fizic Branko Karalejic. În urma acestor modificări a venit și vestea de azi că nici antrenorul Nenad Mandic nu va continua la BC SCM Timișoara. Colaborarea a fost întreruptă de ”comun acord” în urma reunirii de azi a echipei. Mandic a preluat echipa la începutul anului după ”spell-ul” lui Milorad Perovic și a îndeplinit obiectivul de a-i salva pe ”lei” de la retrogradare. El a mai activat la alb-violeți ca ”secund” în două rânduri. Despărțirea e oarecum neașteptată în condițiile în care echipa încheiase anul 2016 pozitiv, cu un succes la Craiova și pe locul 7 în LNB. Timișorenii l-au achiziționat în iarnă, ca extratransfer, pe Jonte Flowers imediat după plecarea lui Cakarevic.

Noul ”principal” al echipei e Cristian Bota, care a mai fost în trecut ”interimar” și ”secund” al primei echipe. Fostul director tehnic va fi asistat pe bancă de antrenorul secund Nenad ”Shone” Markovic și preparatorul fizic Tiberiu Puta. Obiectivele trasate de conducerea clubului sunt mai mult decât realizabile: calificarea în play-off, respectiv o poziție cât mai bună în F8-ul Cupei României.

Primul meci al BCT-ului în noul an va fi duminică, 8 ianuarie (ora 20), pe teren propriu, cu Steaua București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.