Tânără în stare gravă după ce a ieșit cu mașina de pe...

Tânără în stare gravă după ce a ieșit cu mașina de pe șosea. Vezi cum s-a produs accidentul UPDATE Tânăra a murit FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-200736298">

Accident grav în această dimineaţă în judeţul Timiş. O tănără de 27 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a izbit în plin, cu maşina pe care o conducea, de un stâlp de pe marginea drumului.

Cumplitul accident a avut loc în localitatea timişeană Cărpiniş, la 30 de kilometri de Timișoara. Din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed, tânăra, aflată la volanul unui BMW, a pierdut controlul maşinii, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit în plin de un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului, şoferiţa a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia celor de la Descarcerare pentru scoaterea ei dintre fiarele contorsionate.

Pompierii militari au acționat pentru îndepărtarea plafonului, balizarea zonei, asigurarea măsurilor PSI, extragerea victimei, după care a fost preluată de echipajul SMURD, în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare cardio-pulmonară după care victima a fost transportată de urgență la spital, starea ei fiind foarte gravă.

UPDATE Din păcate, tânăra implicată în accident a murit la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.