Timișean condamnat la închisoare după o noapte de pomină, depistat de polițiști....

Timișean condamnat la închisoare după o noapte de pomină, depistat de polițiști. Vezi pentru ce a fost pedepsit cu un an și patru luni de pușcărie

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii timişeni au depistat în ultimele zile doi bărbaţi pe numele cărora magistraţii au emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

Unul dintre aceștia, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Sânnicolau Mare, a fost condamnat de judecătoria din localitate la un an și patru luni de închisoare pentru „furt calificat în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere” după o noapte ca-n filme.


„În fapt, la data de 10 august 2016, cel în cauză a sustras şi condus un autoturism pe drumurile publice, iar la un moment dat a pierdut controlul autovehiculului, răsturnându-se în afara părţii carosabile. Ulterior, tânărul a încercat să incendieze autoturismul”, detaliază comunicatul IPJ Timiș.

Tânărul a fost depistat miercuri de polițiștii de postul din localitatea Tomnatic și a ajuns în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

Tot acolo a ajuns și un bărbat de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la patru ani şi opt luni de pedeapsă privativă de libertate pentru lovire sau alte violenţe și furt. Conform comunicatului Poliției Timiș, în martie 2015, în timp ce se afla la o stână din apropierea localității Giarmata Vii, bărbatul a agresat fizic două persoane şi le-a sustras telefoanele mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.