Timișorenii, invitați să alerge din nou în scop caritabil pentru 21 de...

Timișorenii, invitați să alerge din nou în scop caritabil pentru 21 de proiecte pentru comunitate. Cum te poți implica

0
DISTRIBUIȚI
Timișorenii, așteptați să se înscrie la Timotion III.

La Timișoara se pregătește o nouă ediție a Timotion, cel mai mare eveniment de alergare din capitala Banatului. Alergarea în scop caritabil are loc în data de 23 aprilie, în Parcul Rozelor, iar organizatorii îi invită pe cei care doresc să facă un pic de mișcare, dar și o faptă bună, să se înscrie la Timotion III.

Alergotura, organizatorul Timotion, transmite că toate cursele de alergare propuse sunt pentru puterile oricărui doritor, antrenat sau mai puțin antrenat. Interesant este faptul că la cursele de alergare pot participa chiar și părinți cu copii în cărucior, baby-wrap sau persoane în scaun rulant.

De asemenea, cei care vor veni la Timotion au prilejul de a fi generoși și de a se implica în comunitate prin contribuirea la împlinirea unui proiect local.


Astfel, fiecare participant va putea dona taxa de înscriere la evenimentul de alergare în masă pentru un proiect al unui ONG. Timișorenii care participă la Timotion sunt încurajați să susțină 21 proiecte din comunitate.

Printre acestea se numără “Împreună învingem DOWN-ul!”, al Fundației de Abilitare “Speranța” din Timișoara, care-și propune să ajute unsprezece copii cu sindrom Down și părinții acestora, incluși în programul terapeutic al ONG-ului, prin dezvoltarea de competențe noi de socializare. De asemenea, Asociația “Little People” vrea să implementeze proiectul “Cursa împotriva cancerului”, pentru care este nevoie de suma de 18.000 lei. ONG-ul va folosi acești bani și pentru cumpărarea de medicamente necesare în efectuarea tratamentului oncologic în cazul copiilor internați la Spitalul “Louis Țurcanu” din Timișoara.

”Ne-am propus anul acesta să strângem 3.000 de alergători care să doneze pentru 20 de proiecte peste 200.000 lei”, transmit organizatorii.

Mai multe informații despre cum vă puteți înscrie la ediția din acest an a Timotion sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.