Tineri ridicaţi de Poliţia Locală Timișoara pentru că se drogau pe stradă....

Tineri ridicaţi de Poliţia Locală Timișoara pentru că se drogau pe stradă. Ce materiale aveau asupra lor

1
DISTRIBUIȚI

Se drogau în plină stradă, fără să țină cont de faptul că fac un lucru interzis. Însă comportamentul agitat i-a dat de gol, așa că a fost doar o chestiune de minute până să ajungă în mâinile oamenilor legii. Vorbim despre trei tineri din Timișoara, care au fost prinși în weekend în timp ce se drogau.

„Polițiștii locali au observat, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 22.00, pe str.


Iancu Văcărescu colț cu Regele Carol, trei tineri care erau agitați, făceau gălăgie certându-se între ei, iar la vederea polițiștilor locali au încercat să fugă. Din acest motiv, după ce au fost somate, cele trei persoane au fost legitimate, constatându-se că se numesc C.A., de 19 ani, S.R., de 17 ani și K.M., tot de 17 ani, toți trei cu domiciliile în Timișoara. Întrucât erau agitați și în momentul legitimării, s-a trecut la controlul corporal sumar, iar asupra unuia dintre ei s-a găsit un mini-cântar electric, care prezenta urme de resturi vegetale, identificate de altfel și în carcasa bateriilor aparatului, resturi ce păreau a face parte din categoria substanțelor halucinogene. De asemenea, tot asupra tinerilor se mai afla un pachet cu țigarete conținând aceeași substanță din categoria celor interzise, precum și o pungă din plastic cu bucăți de staniol conținând resturi vegetale”, a transmis Poliția Locală.

În ceea ce privește sancțiunile de care cei trei vor avea parte, cercetările vor fi efectuate de agenții de la Secția 3 de Poliție.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.