Trădat de liberali, Robu trece la ATAC: îi cere lui Dobra stadionul...

Trădat de liberali, Robu trece la ATAC: îi cere lui Dobra stadionul „Dan Păltinişanu”. Ce informaţii CHEIE omite

1
DISTRIBUIȚI

Supărat că noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a fost votat şi de doi aleşi judeţeni PNL, în ciuda ordinului de partid, Nicolae Robu, preşedinte demisionar al PNL Timiş, a trecut deja la atac la adresa noii conduceri a CJ Timiş. Dacă muzeul Revoluţiei a fost subiectul cu care Robu l-a atacat cel mai des pe fostul preşedinte al CJ Timiş, Sorin Grindeanu, acum, primarul Timişoarei, a trecut la altă tema, una abordată ce e drept şi în trecut: transferul Stadionului „Dan Păltinişanu” din patrimoniul CJ Timiş în cel al primăriei.

„Ziua de ieri, 14.01.2016, va rămâne drept una neagră, rușinoasă, în istoria sportului timișorean! Să ai o echipă sportivă în elita internațională a sportului respectiv -este vorba de echipa de rugby, evident!-, să o ai cu eforturi uriașe, pentru că ea nu este un dat din neant -eforturi printre care bani mulți de la Primărie, dar și din mediul privat-, cu sacrificii, de-a dreptul, pentru că marea performanță presupune până la așa ceva și să nu-i poți oferi condiții să-și dispute meciurile este mult mai mult decât scandalos și de neacceptat!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Robu susţine că faptul că stadionul se află în patrimoniul CJ Timiş este o „anomalie”, obiectivul fiind construit cu banii timişorenilor, dar şi că CJ este un „organism inapt resursional să-l întrețină și să-l aducă la zi, măcar cât de cât, ca funcționalități și facilități”, acuzând toţi preşedinţii PSD care au condus CJ Timiş că nu au dorit să transfere stadionul spre primărie.

Reacţia lui Robu vine după ce Partida Timișoara Saracens – Stade Francais a fost amânată din cauza stării Stadionului „Dan Păltinişanu”.


„Transferați stadionul Dan Păltinișanu la Primăria Timișoara, unde ar fi trebuit să fie dintotdeauna! Priviți lucrurile în față: Consiliul Județean este inapt RESURSIONAL să-l întrețină și să-l aducă la zi, măcar cât de cât, ca funcționalități și facilități! Sau, dacă e apt -să ne-nțelegem: pe mine m-ar bucura să fie!-, contraziceți-mă prin fapte! Înțelegeți că nu e important în inventarul cui figurează un asemenea obiectiv, ci doar în ce măsură el poate servi interesele comunității! Sub administrarea CJT, eforturile financiare, unul de 70 000 de euro făcut de clubul de fotbal ACS Poli pentru realizarea instalației de încălzire și unul de 10 000 de euro făcut de partenerii privați ai Primăriei de la rugby pentru achiziționarea unui grup electrogen corespunzător, s-au dovedit în van! Mâine veți primi din partea mea și o solicitare oficială! Haideți să acționăm ÎMPREUNĂ PENTRU TIMIȘOARA!”, a mai scris Robu pe Facebook. Primarul Nicolae Robu omite însă o informaţie extrem de importantă. CJ Timiş nu poate ceda stadionul către primărie, din cauză că este un bun care aduce venituri la bugetul judeţului, iar înstrăinarea lui nu este justificată.

1 COMENTARIU

  1. Logic vorbind, d-nu Robu are dreptate, stadionu a fost construit de Timisoreni si nu stiu ce cauta-n Patrimoniu C. J chiar daca aduce venituri la Buget, cred ca C.J sa facut stapan pe un lucru care nu-i apartine, ar trebui sa se ajunga la o intelegere iar stadionu sa revina acolo unde-si are locu. Vreau sa-i aduc aminte d-lui Robu ca C.J a fost pastorit de Oftaficiuc si nu cred ca si el a fost in P.S.D iar la Primarie a fost Ciuhandru iar eu intreb; de ce nu sa facut atunci Transferu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.