Tragedie într-o familie de bănățeni, chiar la trecerea în noul an: o...

Tragedie într-o familie de bănățeni, chiar la trecerea în noul an: o tânără însărcinată în luna a noua a murit

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație petrecut chiar înainte de trecerea în 2017 a îndoliat o familie din Banat. Un tânăr din localitea cărășeană Petnic şi soţia lui, stabiliţi în Timişoara, se îndreptau sâmbătă spre Caraş-Severin, pentru petrecerea de Revelion. Conform cetateanul.ro, după podul de la ieşirea din Remetea Mare, chiar înainte de urcarea pe autostradă, tânărul a intrat într-o depăşire.


În depăşirea maşinii angajate deja în depăşire a intrat un alt autoturism, provocând o triplare. Cel mai probabil, tânărul s-a speriat şi a tras de volan, iar maşina s-a răsturant.

În urma accidentului, tânăra aflată pe scaunul din dreapta a fost aruncată afară din autoturism. Din cauza leziunilor interne provocate de impact, atât tânăra însărcinată în luna a noua, cât şi fetiţa ei nenăscută au murit la spital. Potrivit unui martor, şoferul care a provocat triplarea şi care ar putea avea o parte din vină în producerea accidentului şi-a continuat drumul. Martorii nu i-au putut, însă, identifica numărul ştiind doar că este vorba de un Volkswagen Passat de culoare albă, mai scrie sursa citată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.