Trei plecări certe de la ACS Poli înainte de reunire, inclusiv un...

Trei plecări certe de la ACS Poli înainte de reunire, inclusiv un jucător adus degeaba. Ce amicale și-au stabilit timișorenii în această iarnă

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Mihai Andrieș

ACS Poli se va reuni în noul an vineri, 6 ianuarie, pentru pregătirea a ceea ce a mai rămas din returul sezonului regulat plus play out-ul Ligii I. Sub comanda antrenorului Ionuț Popa nu se vor mai regăsi în mod sigur trei jucători: Alin Cârstocea, Iulian Roșu și Fabian Lokaj. Ultimul nici nu a bifat vreun joc pe prima scenă după ce semnase în octombrie pe trei ani de zile!

Alin Cârstocea (foto) a bifat 16 meciuri pentru ACS Poli și a marcat un gol însă nu era titular în echipa standard a lui Ionuț Popa. Cel mai probabil mijlocașul de 24 de ani va ajunge înapoi la Viitorul. De asemenea, un alt mijlocaș central sosit în vară, Iulian Roșu a fost nemulțumit de numărul mic de șanse, doar șapte jocuri bifate, partide în care a avut și evoluții modeste astfel încât despărțirea a fost previzibilă. E de așteptat ca echipa timișoreană să completeze lotul în zona lăsată liberă de cei doi, mai ales că e posibilă și o despărțire de Cristi Bărbuț, care ar putea pleca chiar în străinătate.

Lokaj, de dragul transferului

O mutare aproape inexplicabilă a fost achiziționarea atacantului Fabian Lokaj, doar pentru ca, în circa o lună de zile, contractul atacantului albanezo-elvețian să fie terminat.


Impresariat de un creditor al clubului, Cristea Opria, jucătorul de 22 de ani semnase pe trei ani la finele lui octombrie după o serie de probe. Într-adevăr în acea perioadă ACS Poli suferea în atac, astfel se poate spune că ghinionul lui Lokaj a fost forma excelentă a lui Drăghici, care jucase și el un timp pentru echipa a doua. Nici acolo jucătorul crescut la Berna nu a impresionat, bifând două jocuri ”fără evenimente”.

Rică Neaga, prezentat la Timișoara, alături de jucătorul Fabian Lokaj

Amicale în Ungaria și Serbia

După reunirea programată vineri, în jurul orei 15, ACS Poli va ”urca” în Poiana Brașov pentru un stagiu montan de șapte zile, programat între datele de 10 și 17 ale lunii în curs. Primul test al iernii va fi cu partenera tradițională Național Sebiș, pe 21 ianuarie în deplasare. Trei zile mai târziu timișorenii vor evolua în Serbia cu Spartak Subotica (locul 8 în L1), urmat de un joc cu Honved Budapesta (locul 2 în LI), în Ungaria, pe 31 ianuarie. Programul din teste mai poate suferi modificări.

ACS Poli va avea primul meci oficial al anului în primul weekend din februarie, pe teren propriu cu Gaz Metan, runda 22 a Ligii I.

1 COMENTARIU

  1. Plecarea celor trei, nu este nici-o pierdere dar sa vedem ce achizitii noi o sa fie sau poate promoveaza d-nu Popa de la echipa a doua, e nevoie sa scape si de Brazilian, nu ajuta cu nimic echipa ba din contra numai incurca lucrurile si platesc niste bani pe care nu-i merita. Felicit pe d-nu Popa dar si pe d-nu Dragoi, fara ei aceasta Poli era deja Istorie, nu-n ultimu rand felicit lotu de jucatori pt. efortu depus si doresc la toti : LA MULTI ANI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.