Trei turiști sârbi, căutați de salvamontiști după ce s-au rătăcit în stațiunea...

Trei turiști sârbi, căutați de salvamontiști după ce s-au rătăcit în stațiunea montană Semenic, din județul Caraș-Severin. Ce gest necugetat au făcut

0
DISTRIBUIȚI

Trei turiști din Serbia sunt căutați de salvamontiști și de jandarmii montani după ce s-au rătăcit, miercuri seara, în stațiunea Semenic, din județul Caraș-Severin, în apropierea pârtiei Goznuța.

Potrivit jandarmilor montani, cei trei turiști, o tânără în vârstă de 20 de ani și doi bărbați de 40 de ani, au dorit să coboare cu schiurile de pe munte printr-o zonă nemarcată, cu scopul de a testa pârtii noi.

Aceștia ar fi trebuit să se întâlnească la Văliug cu alți prieteni sârbi, dar n-au mai ajuns, motiv pentru care salvamontiștii și jandarmii montani au plecat în căutarea lor.

Vă reamintim că Administrația Națională de Meteorologie a prelungit codul galben de ger și în județul Caraș-Severin până joi, 12 ianuarie, la ora 10.00.


Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și -15 grade Celsius, iar la munte, rafalele vor depăși temporar 70-80 de km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.