Trenuri anulate și întârzieri în vestul țării, din cauza condițiilor meteo. Vezi...

Trenuri anulate și întârzieri în vestul țării, din cauza condițiilor meteo. Vezi în ce tren a fost făcut un om de zăpadă

0
DISTRIBUIȚI

Ca de obicei, anotimpul rece și zăpada abundentă în unele regiuni ale țării, au dat peste cap în aceste zile și transportul feroviar, multe trenuri fiind anulate sau având întârzieri foarte mari.

Pentru ziua de astăzi, cele mai multe trenuri anulate sau adaptate condițiilor meteo nefavorabile sunt cele care circulă în zona de sud-est a țării, dar au fost anulate și trenurile de călători 9694 și 9695 care fac legătura între Anina și Oravița și retur. Trenul Inter Regio 1696 care a plecat aseară de la Timișoara a sosit la București cu 63 de minute întârziere, în timp ce perechea lui, trenul 1695, cu plecare din București, a sosit la Timișoara cu 121 minute întârziere, după ce, zilele trecute, a circulat cu întârzieri mult mai mari, la fel ca trenul care face legătura cu orașul Iași.

Dacă multe neajunsuri sunt cauzate de vitregiile vremii, CFR Călători e direct responsabil de starea trenurilor aflate în circulație, în multe cazuri condițiile de transport fiind, în ciuda asigurărilor date de companie și a angajamentelor luate, sub orice critică.


Zilele trecute, în trenul care venea de la Iași la Timișoara, zăpada viscolită pătrundea generos pe culoarele trenului, prin ușile care nu se închideau. Potrivit aradon.ro, mai mulți tineri ghiduși au făcut haz de necaz și au plăsmuit un călător clandestin, un omuleț de zăpadă, care n-a beneficiat de accesoriile clasice – ochii și nasturii din cărbune și nasul din morcov – dar a primit o șapcă, să fie ferit de răceală. Vestimentația tinerilor și aspectul geamurilor sunt, de altfel, edificatoare pentru temperatura din trenul care străbate țara de la un capăt la altul.

Sursa foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.