Trupa timişoreană BRUM lansează un nou material discografic. Vezi când va avea...

Trupa timişoreană BRUM lansează un nou material discografic. Vezi când va avea loc concertul

0
DISTRIBUIȚI
Trupa BRUM lansează materialul The Spot cu un concert la Timişoara

Formaţia timişoreană BRUM a lansat zilele trecute materialul discografic, „The Spot”, ocazie cu care muzicienii efectuează un turneu naţional. „The Spot” conține patru piese, înregistrate și mixate de către Uțu Pascu, iar lansarea timişoreană a acestuia va avea loc la Escape Venue, în data de 16 februarie, în cadrul unui nou eveniment derulat sub genericul InFusion, alături de ei urmând să fie prezent şi Kojok.

Cătălin Vastagu, Anghel Mailat şi Radu Pieloiu activează în formula actuală din anul 2012 iar proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa.


La sfârșitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizați la categoria „Best Electro”, la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete. În luna aprilie 2015 a apărut „Today”, albumul de debut BRUM, acesta fiind lansat şi pe suport fizic, însă nu sub forma tradiţionalului disc/CD ci sub forma unui „postcard cu magnet”, cu 100 de grafici-artwork unicat, lucrând cu peste 30 de artişti grafici, atât din România cât şi din străinătate. De la artişti consacraţi până la copii dintr-o grădiniţă din Timişoara, cele 100 grafici unicat cuprind mai multe ramuri artistice: grafică digitală, pictură, fotografie, grafică de şevalet, poezie şi altele. Una din piesele BRUM a fost inclusă şi în Made in TM – One Take Live, compilaţia anuală care prezintă muzica timişoreană. Biletele penmtru concertul de lansare a acestui E.P. costă 25 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.