TUPEU: tânăr fără permis, prins în trafic după ce a furat o...

TUPEU: tânăr fără permis, prins în trafic după ce a furat o maşină. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Tupeu fără margine din partea unui tânăr de 22 de ani. Deşi nu deţinea permis de conducere, acesta s-a aventurat să fure o maşină şi să plece cu ea. A fost însă prins de poliţişti înainte să provoace o tragedie.

Ieri dimineaţă, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la furtul unei autoutilitare, de pe raza municipiului Timișoara.


La scurt timp, polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat în trafic autovehiculul în cauză, la volanul căruia se afla un tânăr de 22 de ani.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul, folosind chei potrivite, ar fi sustras autoutilitara, pe care ar fi condus-o pe raza municipiului fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar bănuitul a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, vehiculul fiind restituit păgubitului. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.