Un nou tren produs la Arad „dă clasă” garniturilor care circulă acum...

Un nou tren produs la Arad „dă clasă” garniturilor care circulă acum prin România. Vezi cum arată și pe ce trasee va circula FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1533263386">

Astra Vagoane Călători Arad a prezentat cel mai nou tren realizat de fabrică, numit Transcarpatic, care intră în concurență atât cu CFR Călători cât și cu operatorii privați Regiotrans sau Softrans.

După spusele directorului Vasile Blidar, prima garnitură urmează să fie pusă în funcțiune pe ruta Arad – București până în data de 15 ianuarie. Noul tren, care va fi operat de companie prin intermediul firmei Astra Trans Carpatic, cu sediul în București, va circula noaptea și, deși confortul este la standarde occidentale, prețul biletului nu va fi mai mare decât cel al companiei concurente CFR Călători.

Trenul este unul de lux, cu vagoane de clasă, cușete care nu au mai mult de patru locuri, vagoane de dormit cu dușuri și grupuri sanitare aidoma celor din occident, iar călătorii vor fi serviți cu sendvișuri, ca în avion, spune Valer Blidar, susținând că acestea sunt cele mai moderne vagoane din Europa.

Cum vagoanele sunt omologate să circule în UE, intenția companiei este să deschidă și alte linii, următoarele trasee avute în vedere fiind Timișoara – Baia Mare și Timișoara – Viena, care va circula din trimestrul al treilea al acestui an.

Surse foto: greatnews.ro, specialarad.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.