Un puști de la Juventus Timișoara a primit șansa de a merge...

Un puști de la Juventus Timișoara a primit șansa de a merge la FC Barcelona. Ce ghinion a avut în această iarnă

1
DISTRIBUIȚI
Alex Lapadat. Foto: Facebook

Șansă mare pentru un portar în vârstă de doar 11 ani din Timișoara. Alexandru Lăpădat, de la Juventus (Colterm), a avut oportunitatea de a merge în probe la juniorii lui FC Barcelona în luna decembrie. Din păcate el s-a accidentat înainte de plecarea în Spania. Totuși, după ce se recuperează, Alex ar putea primi o nouă șansă de a-i impresiona pe catalani.

Născut în 2005, Alex Lăpădat s-a remarcat în grupa sa de vârstă de la Juventus (Colterm) Timișoara, club privat care activează pe arena din Calea Șagului.


Anul trecut echipa bănățeană, care culmea are o colaborare cu Atletico de Madrid, a avut un turneu în Spania, unul în urma căruia marele club catalan l-ar fi remarcat pe tânărul portar.

Alex a avut însă ghinion în iarnă, chiar înainte de plecarea pentru un stagiu la celebra academie La Masia. ”Din păcate s-a accidentat când trebuia să meargă la Barcelona în probe. Pe 1 decembrie, cu două săptămâni înainte să plece s-a accidentat la picior și a trebuit să stea cu el trei săptămâni în ghips”, ne-a spus Antonio Bădescu, președintele lui Juventus Timișoara.

Totuși, conform conducătorului clubului specializat pe creșterea de jucători Alex ar putea primi o nouă șansă după recuperare. Cei de la Barcelona interesându-se în continuare de juniorul timișorean. ”Avea și bilete de avion luate. Îmi pare rău pentru copil, de părinți, de cei care și-au făcut gânduri, s-a accidentat la școală și asta a fost. Eu am fost corect, le-am spus celor de la Barcelona că s-a accidentat și nu poate veni, ei mi-au spus că ținem legătura. Chiar în primăvară vreau să mă duc din nou și să continui colaborarea”, a conchis Bădescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.