Uragan cu proşti

Uragan cu proşti

3
DISTRIBUIȚI

Oficial și definitiv nu mai pot sa traiesc în țara asta. România nu e o țară de lumea a treia. Chiar nu! E o țară dintr-o lume care nu poate fi descrisă și parcă în 2017 e uragan de proști și nemernici. Eu una ma simt sufocată.

Acum câteva zile apărea un filmuleț în care un tânăr din Buteni județul Arad își punea pitbull-ul să muște câini legați la o stână. Și se distra teribil văzând cum animalul mușcă cu poftă din bieții câini care nici să fugă nu au putut. Mai rău e că din cei trei câini, una era o biată căţeluşă. Care trebuie să nască niște pui în câteva săptămâni. Ne dăm țară? Asta e țară? Astea sunt legi? Ce caută baiatul ăla în libertate? De ce nu e închis la un spital care se ocupă de oameni ca el? Ca om normal nu văd să fie. Și mai apoi, iti trebuie zeci de acte să dai la școala de șoferi sau să îți faci un PFA, dar ca să îți iei un câine care poate ucide un om, un copil sau un animal nu ai nevoie de niciun act? Și tot ce pățești dacă îl folosești pe post de armă e că te trezești cu un dosar penal degeaba și ți se confiscă animalul?

La nici două zile distanță, poc! Pedofil din Lovrin săltat de DIICOT pentru că facea sex cu fiica lui de 14 ani și o filma! Ei, și ce dacă! Asta ne supara pe noi? Un sexuleț nevinovat și niște filmulețe? Domnilor, România are probleme mult mai mari cum ar fi semnăturile strânse de popi împotriva legalizării căsătoriilor între homosexuali.


Dar, spuneți-mi, homosexualii nu is născuți din parinți heterosexuali și din familii ortodoxe? Ba, eu zic ca în România procentul e de minim 90%. Dar efectiv ne doare în cot. De dragul religiei și a ideilor pe care le servim pe pâine luptăm pentru familia tradițională pe care o vedem într-o imagine idealizată și mai luptăm și împotriva avortului că doar orfanii is buni, cei care îi îngirjesc îs eroi! Cum să faci copii şi să îţi baţi joc de ei? Aia nu e crimă? Nu numai asta, dar la noi un orfan egal un vot sau un adept religios pentru care se primesc niște bani și dacă e nepracticant.

Și știrea din această dimineață. „Incendiu la o clădire din capitală, 11 animale ale Circului Globus au murit”. Ce caută, domnule, animalele sălbatice închise în cuști pentru distracția unor părinți care își învață copiii că ținerea unui animal în captivitate e un lucru bun și distractiv. Să pui mâna pe copilul unui astfel de părinte, că sare ca ars că l-ai agresat, dar altfel scoate sute de lei din buzunar să își ducă copii la circ să îi distreze cu suferinţa unor animale. Dragilor, e greu tare să pricepeţi că animalele alea sunt dresate cu bătaie? Nu numai asta, dar în Pet Shop-uri vezi câini la prețuri de 2.000 de lei pe care îi prind și șase luni acolo că nu îi cumpără nimeni și cresc mari în niște actvarii de sticlă, în jeg, cu rahatul lângă ei și mai ales fără iubire. Și ne dăm buni? Ne dăm oameni? Ne dăm creștini. Suntem, după cum am ocazia să văd zi de zi, departe, departe de a fi oameni. Dar suntem români și ne mândrim.

3 COMENTARII

    • Clar gandesti obosit Georgio, si nici nu ai apucat sa zici nimic. Se simte asta. Uite ROMANU aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.